MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Hubert Hurkacz zagra w Zielonej Górze! Poprowadzi Polską kadrę w Pucharze Davisa

Hubert Hurkacz zagra w Zielonej Górze! Poprowadzi Polską kadrę w Pucharze Davisa

Uroczyste ślubowanie klas mundurowych w Zespole Szkół Budowlanych

Uroczyste ślubowanie klas mundurowych w Zespole Szkół Budowlanych

Polecamy

Namiot plażowy to następca parawanu. Jak wybrać najlepszy?

Namiot plażowy to następca parawanu. Jak wybrać najlepszy?

Pyszne, pożywne i zdrowe. Takie śniadanie zachwyci całą rodzinę

Pyszne, pożywne i zdrowe. Takie śniadanie zachwyci całą rodzinę

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?

Uczniowie i studenci mogą więcej dorobić do renty rodzinnej. Ile?