MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 44
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem





Andora – Andora

Escudella to narodowa potrawa w niewielkim państwie Andora, zagubionym wśród Pirenejów. To potrawka mięsna, szczególnie chętnie jedzona zimą i w święta. Można w niej znaleźć kawałki kurczaka, jagnięciny, kiełbaski butifarra, a nawet świńskie ryje, z dodatkiem ziemniaków i kapusty.

Najsmaczniejsze dania wszystkich stolic Europy: 43 potrawy z 43 miast. Tych dań musicie spróbować w czasie podróży, urlopów i wakacji

Zobacz również

Już wolno łowić sumy, ruszył sezon! Niesamowite otwarcie w wykonaniu naszych wędkarzy

NOWE
Już wolno łowić sumy, ruszył sezon! Niesamowite otwarcie w wykonaniu naszych wędkarzy

Jan Zieliński w ćwierćfinale Rolanda Garrosa! Polsko-tajwański duet idzie po swoje!

Jan Zieliński w ćwierćfinale Rolanda Garrosa! Polsko-tajwański duet idzie po swoje!

Polecamy

Ponad 60 interwencji strażaków po ulewie w Ełku

Ponad 60 interwencji strażaków po ulewie w Ełku

IMGW ostrzega przed burzami w prawie całym kraju

IMGW ostrzega przed burzami w prawie całym kraju

Przegląd tygodnia od 26.05 w Szczytnie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Szczytnie